NYHETER

Publicerad: 13 jun, 2019

Ledig tjänst - Gymnasielärare inom matematik och fysik

Öknaskolan och Nynäs Slott & Naturreservat ingår i Sörmlands Naturbruk, en verksamhet inom verksamhetsområde Kultur & Utbildning som är en del av Region Sörmland. Öknaskolan är ett naturbruksgymnasium med 250 elever varav 160 bor på skolans internat. Skolan erbjuder naturbruksutbildningar inom lantbruk, trädgård, hästhållning, djurvård, naturvetenskap samt jakt och viltvård. All produktion bedrivs ekologiskt.  Sörmlands Naturbruk är en unik verksamhet i utbildnings- och kulturmiljöer med egendomar kring slott och naturreservat som med sina 3 400 ha är Sörmlandskustens största.

 

Gymnasielärare inom matematik och fysik till Öknaskolan, Sörmlands Naturbruk.

Verksamheten inom Sörmlands Naturbruk går nu in i en ny fas med målsättning att utveckla en mer effektiv utbildningsenhet. Vi söker positiva och lösningsorienterade personer med stort intresse för språk och utbildning.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär undervisning i matematik och fysik för elever på naturbruksprogrammet. Även andra kurser kan komma att bli aktuella utifrån de sökandes kompetens. Du erbjuds ett stimulerande arbete där vidareutveckling är en självklarhet. Arbetet innebär även planering och samverkan i arbetslag, i syfte att ge goda förutsättningar för elevernas utbildning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation i matematik och fysik. Du har god samarbetsförmåga och är en tydlig ledare i klassrummet. Du kan anpassa dig till olika situationer och kan lätt skapa engagemang och delaktighet. Tillsammans med övriga medarbetare tar du ansvar för hela skolans verksamhet. Vi lägger stor vikt vid att du trivs i lärarrollen och tycker om att arbeta med ungdomar. Du har en förmåga att se möjligheter till integrering mellan såväl ämnesområden som teori och praktik. Erfarenhet från naturbrukssektorn är meriterande.

 

Sörmland är ett län med mångfald hos befolkningen och vi vill spegla denna verklighet. Därför välkomnar vi sökande med olika bakgrund.

 

Omfattning

Tillsvidare, heltid, eventuellt kan det bli aktuellt med provanställning.

Tillträde senast 2019-08-12

 

Välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2019-07-15

Vi kommer att kalla till intervju löpande under ansökningstiden.

Skicka in din ansökan till: kansli@oknaskolan.se

 

Kontaktpersoner

Martina Granquist Nkodia, rektor 0155-26 48 04, martina.granquist@oknaskolan.se

 

Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet: Göran Strand, 0155-26 48 09, goran.strand@oknaskolan.se.

Lärarnas Riksförbund: Blaise Watson, 0155-26 48 00, blaise.watson@oknaskolan.se

 

Hemsidor

Läs mer om våra verksamheter på www.oknaskolan.se och www.nynasslott.se