NYHETER

Publicerad: 08 aug, 2018

Martina Granquist ny rektor från 1 oktober

martina granquist

Hej!

Jag heter Martina Granquist och har fått äran att börja som rektor på Öknaskolan från 1 oktober 2018.

De senaste 15 åren har jag arbetat och utbildat mig inom skolvärlden, först som lärare, senare studievägledare och biträdande rektor för att slutligen gå rektorsprogrammet och kommer närmast från Gnesta kommun, där jag i egenskap av rektor startat upp och utvecklat introduktionsprogrammet på gymnasiet.

Jag har erfarenhet av den gröna näringen från Järna naturbruksgymnasium, där jag undervisat i såväl teoretiska som praktiska ämnen; matematik, språk, hund och häst för att nämna några.

Jag ser med spänning fram emot att få komma till er på Öknaskolan! Det är en stor förmån att få arbeta i en sådan fantastisk och unik miljö samt med den imponerande bredd som skolan har. Jag hoppas att vi tillsammans kan inspirera varandra att utveckla skolan i riktning mot framtiden och en omvärld i förändring – något som är både spännande och utmanande!

Stort tack för att jag får vara en del av er verksamhet, jag ser fram emot att lära känna er alla!

Martina