VECKA: 17, 2024

Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe

Måndag
Lunch: Spaghetti med köttfärssås (Bolognese) och riven parmesan.
Middag: Spaghetti med köttfärssås (Bolognese) och riven parmesan.

Veg:
Lunch: Vegetarisk Bolognese med spaghetti och parmesanost.
Middag: Nudelwok med grönsaker och sojabites samt sweet chili.

Tisdag
Lunch: Stekt sejfile med bacon och örter samt citronsmörsås, kokt potatis.
Middag: Indisk gryta ”Korma” med nötkött, tomat och cocosgrädde.

Veg: 
Lunch: Friterade spenatpinnar med citroncreme och kokt potatis.
Middag:  Indisk kikärtsgryta ”Korma” med cocosgrädde och tomat.

Onsdag
Lunch: Kycklingpaella med saffran, tomat och ärtor, korianderaioli.
Middag: Raggmunk med stekt rimmat fläsk och lingonsylt.

Veg:
Lunch: Vegetarisk paella med linser och korianderaioli.
Middag: Raggmunk med stekt facon och lingonsylt.

Torsdag
Lunch: Pastasallad ”Picadeli” med kyckling, rökt skinka och kokt ägg.
Middag:Kebabpytt med rotfrukter, vitlökssås och picklad chili.

Veg:
Lunch: Pastasallad ”Picadeli” med goda ostar, bönor och marinerade tomater.
Midag:Vegetarisk kebabpytt med vitlökssås och picklad chili.

Fredag
Lunch:Pepparstekt kalkonfilé med krämig rotfruktsgratäng och tomat/bönsallad, rödvinssås.
Veg: Pepparstekt quornfilé med krämig rotfruktsgratäng och tomat/bönsallad samt tapenade.

Smaklig måltid!
Med reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.

Logotype med texten "KRAV restaurang"