top_mat

 

 

 

Restaurang Ekologen

Lunch: mån-fre 11.30 - 12.45

Fika: mån-tor 14.30 - 15.15

Middag: mån-tor 16.30 - 17.00

 

VECKA: 21 2019

Följande ingår: varmrätt, salladsbuffé, hårt bröd, smör, dryck, frukt och kaffe

Måndag
Stekt kycklingfilé med fransk örtsås serveras med ris och varma grönsaker
Panerad quornfilé serveras med fransk örtsås, varma grönsaker och ris
Middag: Pasta med ost och skinksås

Tisdag
Pizzafisk på torsk med tomat och mozzarella serveras med kokt potatis
Veg: Stekt aubergine med tomat, vegost, basilika och fänkål serveras med kokt potatis
Middag: Nasi goreng med kyckling och räkor

Onsdag
Gräddig köttfärsgryta med chili, svamp och lök serveras med ris
Veg: Gräddig sojafärsgryta med chili, svamp och lök serveras med ris
Middag: Fläskpannkaka med lingonsylt  

Torsdag
Stekt vildsvin med dragongräddsås, stekt kulpotatis och syrlig kål
Veg: Örtiga sojafärsbiffar med dragongräddsås, stekt kulpotatis och syrlig kål
Middag: Plocksallad med pasta och kall örtsås

Fredag
Ugnsbakad lax med kokt potatis och körveldipp serveras med en sallad på rostade rödbetor, salladsost och ruccola
Veg: Fylld paprika serveras med körveldipp samt en sallad på rostade rödbetor, salladsost och ruccola

Smaklig måltid!


Reservation för ändringar.
En KRAV-märkt rätt består till största delen av ekologiska KRAV-godkända råvaror. För att få använda KRAV-märket i menyn är skolrestaurangen kontrollerad av KRAV.