Här kan du kolla schema, anmäla när du är sjuk m m

Information till vårdnadshavare

Beställa föräldrarkonto till Skola24

Öknaskolan registrerar elevernas frånvaro i programmet Skola24. Här för lärarna in all eventuell frånvaro för eleverna.
Du som vårdnadshavare har möjlighet att anmäla dig och få tillgång till Skola24 för att själv kunna sjukanmäla samt ​attestera din son/dotters frånvaro.

De föräldrar som inte har haft möjlighet att anmäla sig till Skola24 på uppropsdagen, kan fylla i blanketten Beställning föräldrarkonto. Lämna sedan in blanketten till er son /dotters elevrådgivare.

Mer information om föräldramodulen finns i följande dokument:

Inloggskola24parent
Hur går aktiveringen till?
Vad kan jag se som förälder?

Vem ska jag kontakta?

Varje elev på Öknaskolan har en elevrådgivare som sin närmsta kontaktperson. Elevrådgivaren samverkar i sin tur med respektive inriktnings samordnare. Ta en titt på vår kontaktkarta för att se vem du ska kontakta och i vilken ordning.

PPT från föräldramötet

Webbmail för personal

Om du behöver komma åt din arbetsmail så är OWA (Outlook Web App) ett bra alternativ.