Varje läsår har vi flera Öppet Hus då du är varmt välkommen att besöka oss! Du har då möjlighet att träffa elever, lärare och studievägledaren och ställa frågor om utbildningen på naturbruksprogrammet. Vi håller våra djurstallar öppna och du kan kika runt i skolsalar, matsal, gympasal och internatet.

Vi deltar även på ett flertal mässor där man kan hälsa på oss i vår monter och få information om skolan.

Om du vill besöka oss vid andra tillfällen, kontakta vårt kansli, kansli@oknaskolan.se

Informationskväll för dig som sökt 2 juni 17.30-20.00

Har du sökt till oss i ditt gymnasieval? Då hälsar vi dig och din familj varmt välkommen till en VIPkväll för sökande elever!
Vi bjuder god mat innan du tillsammans med instruktörer och andra elever beger dig ut på området.
Under kvällen kommer du att få en riktig djupdykning i din inriktning.
Ta chansen och upplev Öknaskolan på bästa sätt - på riktigt!
O.S.A senast den 18 maj till kansli@oknaskolan.se

Privat guidning