massa_puff

ÖPPET HUS
MÄSSOR

Prova på en dag hos oss!

Att stå inför gymnasievalet kan många gånger kännas som ett av de första riktigt stora besluten man tar i livet. Att ta rätt beslut och välja rätt väg kan kännas både häftigt och läskigt på samma gång. Därför vill vi ge dig möjligheten att uppleva Öknaskolan på bästa sätt, på riktigt!

Under din skoldag får du gå på sex stycken lektioner varav fem är kopplade till alla våra inriktningar samt en i naturvetenskap. Det är teori och praktik i kombination, precis som det ser ut en vanlig vardag för våra elever!
Lunch och eftermiddagsfika i vår KRAV-märkta restaurang Ekologen ingår såklart också.

Vi hoppas att du kommer få en trevlig dag med massor av nya intryck.

Anmälan sker till kansli@oknaskolan.se senast 3 dagar innan varje tillfälle. Du får ett välkomstbrev och ett personligt schema skickat till dig i god tid innan det är dags för ditt besök.

Under rådande omständigheter har vi begränsat storleken på varje grupp till 10 personer. Maxantalet per dag är 50 personer inklusive personal. Till prova på-dagen välkomnar vi främst elever i årskurs 8 och 9, men även årskurs 1 på gymnasiet. Vårdnadshavare medverkar ej.

Tillgängliga datum

24/10 klockan 8.45-16.10 fåtal platser kvar
21/11 klockan 8.45-16.10 gott om platser

Öppet Hus 2020

7 november 10-12
7 november 12-14

Välkommen till terminens första öppet hus på Öknaskolan. I år Corona-anpassar vi dagen för er och vår säkerhet. Det innebär att vi delat upp dagen i två separata evenemang ( 10-12, 12-14) med maximalt 50 personer inklusive personal per evenemang. Anmälan krävs via kansli@oknaskolan.se .

Vi samlas utanför skolhuset och går sedan in i gymnastiksalen där rektor berättar om skolan och utbildningen. Informationen tar ca 40 minuter och berör även högskolebehörigheter och internat. Vi placerar ut åhörarstolar med avstånd.

Efter föreläsningen väntar guider på att få visa er området. Där delas ni upp i små grupper om max 10 personer. Ni går förbi Murikkan där kökspersonalen serverar er goda hamburgare. Under rundvandringen får du chansen att träffa elever och instruktörer som gärna berättar mer om skolan och våra inriktningar på Naturbruksprogrammet.

Endast en vårdnadshavare per elev. Mycket sker utomhus, klä er efter väder :)

Självklart besöker du inte öppet hus om du uppvisar minsta förkylningssymtom.

3 december 17-20

Öpppet hus och guidade visningar

Mässor 2020

Digital gymnasiemässa, Nyköpings kommun