NYHETER

Publicerad: 01 maj, 2018

Lediga jobb - rektorstjänst, gymnasielärare, handledare och samordnare

Rektor

Referensnummer: RKUS-18-012
Sista ansökan: 2018-05-31
Arbetstid/varaktighet/tillträde: Tillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter
Verksamheten inom Sörmlands naturbruk går nu in i en ny fas med målsättning att utveckla en mer effektiv utbildningsenhet. Vi söker en positiv och lösningsorienterad person med pedagogisk erfarenhet samt erfarenhet av personalledning med förmågan att skapa goda relationer, såväl inom skolan som med elever och föräldrar, samt mot lokala företag och branschorganisationer. Du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och god administrativ förmåga. Som person är du positiv, driven och målinriktad. Du har lätt för att samarbeta samt har erfarenhet av mål- och resultatinriktat arbete. Det är viktigt att du har ett professionellt och prestigelöst förhållningssätt med ett flexibelt arbetssätt. Du kommer att vara en del av Sörmlands naturbruks ledningsgrupp. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker på Landstinget Sörmlands hemsida. 
 

Gymnasielärare i svenska och engelska
Ref. nr: RKUS-18-016
Sista ansökan: den 17 juni 2018

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär undervisning i kurserna Svenska 1-3 och Engelska 5-7 för elever på naturbruksprogrammet. Även andra kurser kan komma att bli aktuella utifrån den sökandes kompetens. Du erbjuds ett stimulerande arbete där vidareutveckling är en självklarhet. Arbetet innebär även planering och samverkan med skolans instruktörer samt arbetslag, i syfte att ge goda förutsättningar för elevernas utbildning.  Läs mer om tjänsten och hur du ansöker på Landstinget Sörmlands hemsida.  

Handledare till yrkesintroduktion
Ref. nr: RKUS-18-014
Sista ansökan: den 10 juni 2018

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär undervisning och praktisk handledning inom yrkesområdet naturbruk. Undervisning och handledning kräver anpassningar dagligdags. Visst administrativt arbete förekommer, du skall dokumentera och följa upp elevens utveckling enligt skolans rutiner, samt planera och utvärdera lektioner. I tjänsten ingår ansvar som elevrådgivare. 
Som handledare kommer du att ingå i ett arbetslag med både lärare och instruktörer som verkar inom alla våra inriktningar på Öknaskolan. Arbetslaget planerar undervisningen och jobbar i nära samarbete. Allt i syfte att ge goda förutsättningar för elevernas utbildning och öka deras möjligheter att bli anställningsbara efter gymnasietiden. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker på Landstinget Sörmlands hemsida.  

Välkommen till oss på Öknaskolan!

Samordnare till yrkesintroduktion
Ref. nr: RKUS-18-015
Sista ansökan: den 10 juni 2018

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du leder och samordnar verksamheten för elever och handledare inom inriktningen. Undervisning och praktisk handledning är en del av arbetet, det kräver flexibilitet och anpassningar dagligdags. Administrativt arbete är en del av jobbet, du skall planera och dokumentera och följa upp elevens utveckling enligt skolans rutiner, samt planera och utvärdera lektioner.
Som samordnare kommer du att leda ett arbetslag som verkar i nära samarbete med andra inriktningar på Öknaskolan. Allt i syfte att ge goda förutsättningar för elevernas utbildning och öka deras möjligheter att bli anställningsbara efter gymnasietiden. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker på Landstinget Sörmlands hemsida.